Tractari auto – servicii rapide si profesionale

Tractari auto – indezirabile dar necesare

Tractari auto non-stop, atat in Bucuresti cat si in tara, realizate cu utilaje specializate ce garanteaza un transport sigur al autovehiculului in cauza, reprezinta servicii ce nu sunt intotdeauna usor de gasit, cu precadere cand te afli in situatia nefericita de a le folosi. Atunci cand a apela la asistenta rutiera este de prisos, singura varianta la indemana este reprezentata de tractari auto, insa, beineinteles, vei dori ca procesul sa decurga cat mai rapid si mai sigur iar aici intervine AutoFleet.

Tractari auto - servicii non-stop, profesionale

Tractari auto ce ofera garantia unui transport auto sigur, sunt servicii pe care AutoFleet le pun la dispozitia celor ce se afla in situatia de a recurge la aceasta varianta. Cei ce au ramas in pana sau au nevoie de tractare pot apela cu incredere la serviciile oferite de noi. AutoFleet realizeaza tractari auto in regim non-stop, atat in Bucuresti cat si in tara. Utilajele folosite sunt de calitate si specializate, astfel incat, masina tractata va ajunge in siguranta la destinatie. Mai mult, indiferent de gravitatea avariei automobilului, datorita sistemului de ridicare hidraulic de care dispun utilajele folosite de AutoFleet, orice autovehicul poate fi ridicat si transportat in cele mai bune conditii. Astfel, daca va aflati in nefericita situatie de a necesita asemenea servicii, apelati la AutoFleet tractari auto.

Contact

PCT DE LUCRU:
SOS PIPERA NR 44, SECTOR 2, BUCURESTI
IN INCINTA COMPIL PIPERA
SEDIUL SOCIAL: SOS DE CENTURA NR 30A
TUNARI, ILFOV

Telefon Fix: 021 232.02.78
Telefon Mobil: 0744 644 907
Fax: 021 232 02 78
E-mail: milica.petrache@autofleet.ro

Tractari auto

Firma noastra va sta la dispozitie cu servicii de tractari auto non-stop in Bucuresti, dar si in tara cu utilaje specializate care asigura un transport fara riscul de deteriorare in timpul incarcarii si descarcarii

In cazul masinilor grav avariate; multumita sistemului de ridicare hidraulica , autovehiculului dvs va putea fi ridicat indiferent de gravitatea avariei

Preturi tractare auto:

120+tva autoturism mic

140+tva autoturism mediu

170+tva- suv

1.3-km (pt transportul in tara) tur/retur

25ora de stationare

*in functie de gravitatea avariei autovehicolului 50 ron ( EX: in cazul in care nu are roti si trebuiesc folosite carucioare, cricuri, etc)

-asiguram autovehicul de schimb ( dacia logan sau toyota)